Profil

HVEM ER VI?

Hos Stillads Kompagniet A/S tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

VORES PROFIL

Stillads Kompagniet A/S blev stiftet i 1976 og har således en del år på bagen.

I 1988 blev virksomheden overtaget af Erland Reehaug, som siden har udvidet sit forretningsomfang betydeligt. I sommeren 2007 indtrådte Gert Daar som partner/driftsleder.

​I 2015 overtog Gert Daar virksomheden.

​Virksomheden er i dag beliggende i egne lokaler på Nyager 7 i Brøndby, hvorfra vores 15–25 stilladsarbejdere hver dag kører til jobs i Storkøbenhavn og overalt på Sjælland.​

Vores lejepark består af ca. 42.000 m2 let facadestillads af den mest moderne type – vi arbejder med +8, som er et dansk fremstillet stilladssystem der er uhyre fleksibelt og velegnet til alle former for stilladsopbygninger.

​Herudover har vi i vores lejepark som omfatter overdækning, rullestilladser, elhejs, nedstyrtningsskakte og i øvrigt alt til faget hørende.​

MEDARBEJDERE

Vi lægger vægt på, at vore medarbejdere er dygtige uddannede og ansvarsbevidste folk.

​Stilladsarbejde er sæsonpræget, og hos Stillads Kompagniet benytter vi bl. a. den “stille periode” til efteruddannelse af vore stilladsmontører på de for faget relevante kurser på AMU-centre mv.

​Det handler om faglig stolthed – og den findes hos Stillads Kompagniet.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 43 45 77 00 eller send en mail til post@stiko.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 43 45 77 00
post@stiko.dk