Facadestillads

​FACADESTILLADS ​I KØBENHAVN UDLEJES ​– OG PÅ RESTEN AF SJÆLLAND

Står du og mangler et let facadestillads i København, Storkøbenhavn eller på det øvrige Sjælland som Slagelse eller Korsør? Så er vi de rette at tage kontakt til. Hos Stillads Kompagniet A/S tilbyder vi stilladsudlejning, og vi tilbyder også både montering og demontering, hvis du ønsker det – altid i alle størrelsesordner.

VORES LØSNINGER INDEN FOR FACADESTILLADSER

Et let facadestillads går fra kl. 1 – kl. 3 med en bredde i kl. W7 – W12. Det er særligt velegnet til diverse former for renoveringer og istandsættelser af bygningers facader.

Desuden er det muligt at tilpasse facadestilladser til den enkelte opgave, hvilket sikrer, at du får lige netop den størrelse stillads, som du har brug for, for at kunne løse din opgave hensigtsmæssigt og sikkert.​

I forbindelse med leje af vores facadestillads i København eller omegn, så tilbyder vi også leje af:

  • Materialeplatforme
  • Teltoverdækning
  • Sikkerhedsrækværk
  • Nedstyrtningsskakte
  • Separat trappeløb.

Hvis du har behov for et stillads, der kan bære mere end 200 kg pr. m2, så bør du vælge et svært stillads. Det kan for eksempel bruges til udskiftning af vinduer, opmuring af bygninger og lignende opgaver, hvor det er nødvendigt at have materialer, mørtel, mursten og lignende med op på stilladset.​

HVAD KOSTER ET FACADESTILLADS?

Vores priser på at leje et facadestillads gennem vores firma afhænger af en række forskellige faktorer.

​Prisen afhænger blandt andet af, hvor lang tid du har behov for at leje stilladset, og hvor stort det skal være.

​Prisen inkluderer altid både montering og demontering af stilladset, med undtagelse af rullestilladser.

​KONTAKT OS FOR LEJE AF FACADESTILLADS I KØBENHAVN ELLER OMEGN

Du kan altid forvente at få en attraktiv facadestillads pris hos os.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du mangler et facadestillads eller vil høre mere om vores arbejde. Du kan ringe til os på telefon 43 45 77 00 eller skrive en e-mail til post@stiko.dk eller udfyld vores kontaktformular for at indhente et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 43 45 77 00 eller send en mail til post@stiko.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 43 45 77 00
post@stiko.dk